Nieuw in ons assortiment is de Jupo Lohengrin deze hoog rendement houtkachel is een product van Juratherm en wordt door ons op uw centraleverwarming aangesloten.

Jupo kachels zijn hoog rendements hout kachels

Optimale prestaties
De JUPO Lohengrin biedt een warmtevermogen van 15 kW aan de warmtewisselaar en 3,5 kW aan de ruimte, en is hiermee dus krachtiger dan menige centrale verwarming.

Snelle en eenvoudige bediening


De JUPO Lohengrin bereikt onder de DIN EN 13240 norm, bijna twee keer de verbrandingstijd met slechts de helft van de hoeveelheid brandhout. De verbranding is te regelen met een enkele handgreep.
De JUPO Lohengrin gebruikt geen ventilator, hij werkt op natuurlijke trek *.

Hij kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd.


Het JUPO Lohengrin is een van de weinige watervoerende kachels met een bewezen druktest, is eenvoudig aan te sluiten met 3 bar werkdruk op een bestaand verwarmingssysteem.
De JUPO Lohengrin door de rookgas temperatuur van 260 ° C aan elke schoorsteen worden aangesloten zonder deze te vervuilen met roet en teerresten.

 

Hoog rendement
De JUPO Lohengrin behaalt, vergeleken met conventionele kachels, een ongekend rendement van meer dan 91% en is daarmee een van de meest efficiënte kachels in Europa.

 

Hij mag de omgeving niet belasten
Met een fijnstof uitstoot van slechts 11 mg / Nm3 valt de JUPO Lohengrin al ruimschoots (50%) onder de emissienormen van 2014. Het monteren van een fijnstoffilter is dus niet vereist. De uitstoot van CO2 valt onder de Duitse en Oostenrijkse normen.
De JUPO Lohengrin is getest door het toonaangevende testinstituut TÜV Süd en heeft TUV certificering C-345254e.

 

Samengevat: Met minder aan houtkachel hoeft men geen genoegen te nemen.

Prijs-kwaliteitverhouding is ongeëvenaard. Tijdloos design en een hoge graad van perfectie in de afwerking. Probleemloos verbrandingsproces en geringe asvorming.

*minimum-maximum schoorsteentrek 17-25hPa

Melassestraat 11, 4761 ZV, Zevenbergen, Tel 0168-326389, Email: opdenkampkeukens@hotmail.com

• Algemene voorwaarden

Renovatie

Jupo kachels

Advies, Installatie en montage alleen door Op den Kamp keukens&Kachels

KEUKENADVIES,RENOVATIE EN INSTALLATIE IN EIGEN BEHEER